Vragen(v)uur met Kirsten Polderman

Wat is je meest typerende eigenschap?
Nou ik vergeet snel dingen, dingen die ik moet doen die onthoud ik niet echt. Dat is wel typerend voor mij. Als ik het niet ergens op heb geschreven dan vergeet ik dat gewoon.

Welk levend persoon bewonder je?
Ik kan wel bepaalde turnsters bewonderen om hun discipline en doorzettingsvermogen. Wat dat betreft haal ik wel inspiratie uit de vaardigheden die ik zelf nog moet ontwikkelen. Daarnaast bewonder ik mijn moeder en oma, om hoe ze om kunnen gaan met tegenslagen en hoe zij mij altijd gesteund hebben om te doen wat ik het liefste doe.

Heb je een guilty pleasure?
Ik zing oude K3 liedjes mee, dat doe ik meestal samen met mijn zus. We zijn hetzelfde opgegroeid dus kennen al die liedjes en kunnen alles samen meezingen. In het openbaar doe ik dat natuurlijk niet echt, maar als ik bij goede vrienden ben zing ik best mee.

Wat is je meest dierbare bezit?
Mijn opa is vorig jaar overleden. Ik heb nu een ketting met wat as van hem erin. Ik draag die ketting naar belangrijke dingen, dan heb ik het gevoel dat hij erbij is. Dat is op dit moment wel mijn dierbaarste bezit.

Wat staat bovenaan jouw bucketlist?
Ik wil later echt nog wel een rondreis maken in Amerika of Australië, een roadtrip waarbij je alles ziet lijkt me gaaf.

Als je een half uur vrije tijd hebt, hoe besteed je die vrije tijd dan
Nou dan ga ik lekker ergens liggen en Netflixen.

Wat kijk je op Netflix?
Ik was een tijd verslaafd aan Gossip Girl maar dat heb ik nu af, dan blijft er echt zo’n gat achter als je zo veel tijd in een serie gestoken hebt. Ik ben nu aan het zoeken naar een nieuwe maar ik heb nog geen vervangende serie gevonden, helaas.

Ben je ergens bang voor?
Ja! Slangen. Gelukkig zijn die in Nederland niet zo veel maar daar ben ik wel echt bang voor. Voor bijvoorbeeld van die kleine huisspinnen dan weer niet.

Hoe zie je jezelf over 5 jaar?
Nou, dan ben ik al 22. Ik hoop dat ik dan nog steeds aan turnen doe ik en grote wedstrijden heb mogen meemaken en dat ik die ook fit heb kunnen doorkomen. Zonder grote blessures en dat mijn lichaam gewoon alles goed meedoet.

Welke sport naast turnen vind je nog meer tof?
Zwemmen vind ik wel leuk, als het op TV is dan kijk ik het ook wel en verder ben ik op vakantie ook het liefst in de zee of in het zwembad bezig. Ik vind het zelf gewoon ook heel leuk om dingen in het water te doen.

Noem één ding dat mensen waarschijnlijk nog niet wisten van jou?
Ik heb een tweelingzus en we lijken dus niet op elkaar. We zijn een twee-eiige tweeling. En mensen vragen altijd of ze ook aan turnen doet, maar dat is dus niet zo. We groeien de laatste tijd steeds dichter naar elkaar toe en we dragen elkaars kleding en schoenen ook. Dat is heel handig!

Ben je actief op social media of heb je een website /Facebook- / Instagram- / Twitter -account
Ik heb geen eigen website en Twitter heb ik wel maar gebruik ik niet echt meer. De rest gebruik ik wel allemaal. Snapchat gebruik ik ook!

Welke app gebruik je het meest? Heb je een favoriete app?
Instagram is mijn favoriete app, buiten Whatsapp om dan.