Van Gerner en Deurloo in Worldcupfinale Koper

Vandaag zijn de kwalificatie gestart van de Worldcup in Koper. Voor Nederland kwamen al in actie Bart Deurloo, Bram Verhofstad, Bram Louwije, Michel Bletterman en Céline van Gerner.

Bij de dames kwam Céline van Gerner na lange tijd van afwezigheid in het wedstrijdcircuit weer in actie op een internationaal toernooi. Ze presteerde prima in de kwalificatie op brug. Van Gerner werd tweede met een score van 13.300.  Daarmee heeft ze zich geplaatst voor de brugfinale.

Van de heren wist Bart Deurloo zich te plaatsen voor de vloerfinale. Hij werd vijfde  met een score van 14.000. Met zijn voltige-oefening wist hj zich niet te plaatsen voor de finale. In deze kwalificatie werd Deurloo 27e (11.350). Bram Louwije kwam ook in actie op voltige en werd. 24e met de score van 11.500). Op vloer lukt het ook Bram Verhofstad niet om een finaleplaats af te dwingen. Hij moest genoegen nemen met de 11e plaats (13.800). En tot slot kwam Michel Bletterman in actie aan de ringen. Bletterman werd 19e met het puntentotaal van 12.500. Morgen volgen de overige kwalificaties.