Turners Van Assche, Bletterman en Butter maken rentree bij Sterrentoernooi

Michel BlettermanDoor blessures waren de turners Anthony van Assche, Michel Bletterman en Arjen Butter lange tijd niet actief. Tijdens Het Sterrentoernooi 9 februari maken ze alle drie hun rentree op de wedstrijdvloer. Dat weekend staat Tilburg weer bol van het herenturnen. Maar liefst 1.000 deelnemers turnen dit wedstrijdweekend in de verschillende niveaus.

Turners

Het turnfeestje begint zaterdag met de eerste wedstrijd om 08.30 uur, gevolgd door nieuwe ronden om 11.45 uur, 14.30 uur en 17.45 uur. Op zondag wordt opnieuw om 0.8.30 uur begonnen met om 13.30 uur het Sterrentoernooi met alle vedetten. Zij turnen met een maximale deelname op drie toestellen om geldprijzen voor de nummers één, twee en drie.
Tijdens Het Sterrentoernooi zal ook nationaal kampioen meerkamp Casimir Schmidt van de partij zijn, evenals Bart Deurloo. Naast deze twee nieuwe toppers nemen de turners Melvin Ornek en Boudewijn de Vries deel. Het Sterrentoernooi herbergt ook veel aanstormend turntalent. De wedstrijdinformatie vindt u op www.kngu.nl