Turnsupporter lanceert online turnwedstrijden

Cloud Competition van Turnsupporter

Je wilt weten waar je voor traint, je wilt laten zien wat je kunt. Maar corona greep hardhandig in en legde alle wedstrijden, toernooien en andere “meetmomenten” plat. Op alle niveaus vielen de wedstrijddoelen weg. Heel teleurstellend, want wat is dan nog de motivatie om hard te blijven trainen? Waar doe je het dan nog voor? En hoe moet dat nu, nog een hele tijd zonder wedstrijden? 

Aan de slag, want Turnsupporter heeft de oplossing: 

Schrijf je in voor de Cloud Competition!

Planning is gewijzigd: je kunt inschrijven t/m 30 april 2021

Cloud Competition in het kort
De Cloud Competition is een online toestelwedstrijd. Je kunt inschrijven voor alle vier de toestellen, maar je kunt er ook voor kiezen om maar op 1, 2 of 3 toestellen mee te doen. Afhankelijk van je niveau doe je mee in Supplement A, B, C of D. Het is wel verstandig om met je trainer(s) te overleggen over de toestelkeuze. Doe dat voordat je definitief inschrijft. 

Na je inschrijving heb je nog ruim de tijd om te trainen, dan je beste oefening op te nemen en tot slot het beste filmpje te uploaden. Dit kan al met een smartphone. Houd wel de regels voor het camerastandpunt in de gaten.

Na het uploaden wordt je video-oefening beoordeeld door officiële KNGU-juryleden.

Inschrijfgeld én cadeautjes
Iedereen kan meedoen. Je hoeft geen lid te zijn van Turnsupporter, maar leden genieten wel korting. Het inschrijfgeld bedraagt voor leden per toestel € 3,-. Voor niet leden € 5,- per toestel maar je bent dan ook direct voor 3 maanden lid van Turnsupporter. En iedereen die inschrijft krijgt ook nog enkele digitale voordeeltjes van Hesters.nl en Airtrack Factory.

Prijzenpot
De winnaars per toestel in elk supplement mogen bij TT Gymnastics turnkleding uitzoeken

  • Nr. 1:    Turnpakje, turnbroekje en turnschoentjes
  • Nr. 2:   Turnpakje en turnbroekje
  • Nr. 3:   Turnpakje

Belangrijke informatie
Lees hieronder in 7 onderwerpen alles over de opzet van de Cloud Competition, het inschrijven, het maken van de filmpjes, het uploaden daarvan, de jurering én de prijzenpot. Klik op de tekst en je krijgt uitleg over dit onderwerp.

In het onderstaande schema zie je de planning van de Cloud Competition. Deze data gelden voor alle toestellen.

Vergeet niet dat je in één keer tegelijk voor alle toestellen van jouw keuze moet inschrijven.

Planning Cloud Competition:

 

Start inschrijven

Suppl. A, B, C en D kunnen momenteel  inschrijven

Start uploaden

Kan nu al, als je bent ingeschreven

Einddatum inschrijven

t/m vrijdag 30 april 2021

Einddatum upload

t/m vrijdag 11 juni 2021

Uitslag

zondag 27 juni 2021

 

We hebben de inschrijfperiode verlengd t/m 30 april 2021. Hier begin je met inschrijven.

Belangrijk is dat je eerst aangeeft of je wel of geen lid bent van Turnsupporter. Ben je al lid, let dan op dat je inschrijft met exact hetzelfde emailadres als waarmee je bij Turnsupporter geregistreerd bent!

Ben je geen lid, dan schrijf je in met je eigen e-mailadres en maak je direct een eigen wachtwoord aan. Met deze combinatie van e-mailadres + wachtwoord kun je inloggen als nieuw lid van Turnsupporter in het online magazine én op de pagina waar je jouw filmpje(s) gaat uploaden. Inloggen doe je rechtsboven op de website www.turnsupporter.nl

Je kunt maar 1x inschrijven, dus je moet meteen de keuze maken voor hoeveel toestellen je inschrijft. Overleg in elk geval voor het inschrijven met je trainer(s) over jouw toestelkeuze. 

Als je inschrijft, ontvang je daarna een bevestigings-email.

De betaling van je totale inschrijfgeld is onderdeel van de inschrijfprocedure en verloopt via iDEAL. Let op: je inschrijving is pas geldig als de betaling is verricht. Na inschrijving kan er in geen enkel geval restitutie plaatsvinden

Het is belangrijk dat je jouw oefening op de juiste manier filmt zodat de juryleden een goed zicht op de hele oefening hebben. Het moet een doorlopend filmpje zijn; er mag niet in geknipt, gesneden of gemonteerd worden.

We gaan bij de stand van de toestellen uit van de wedstrijdopstelling. Natuurlijk begrijpen we dat niet iedereen een wedstrijdsituatie heeft of zelfs een wedstrijdvloer heeft. Dan turn je jouw vloeroefening op de wijze zoals dat kan in jouw trainingshal. B.v. de diagonaal van een wedstrijdvloer. Zorg ook dat de muziek goed hoorbaar is.

Voor balk en brug zet je de camera in het midden van het toestel. Waar normaal ook de jury zit. Zorg dat je de complete oefening duidelijk filmt, dus ook je aanloop, opsprong en de afsprong.

Voor sprong zet je de camera naast de pegasus en maak je een duidelijke film van een deel van je aanloop, de aanzweeffase, sprong en de landing. 

Wijkt je filmpje te ver af van bovenstaande voorwaarden, dan kan de jury er geen score aan koppelen en vervalt je deelname aan dat toestel. Ook dan kan er geen restitutie van je inschrijfgeld plaatsvinden.

Tot en met vrijdag 11 juni  2021 kun je jouw filmpjes uploaden. Je kunt dus nog flink trainen voordat je het filmpje of de filmpjes van jouw oefening(en) instuurt! Het insturen en uploaden gebeurt dan via deze pagina. Let op; om toegang te krijgen moet je dus inloggen met de combinatie van je geregistreerde e-mailadres + wachtwoord. 

Vrijdag 11 juni 2021 is dus de deadline om jouw filmpjes te uploaden, maar dat mag natuurlijk ook eerder. En als je op meerdere toestellen hebt ingeschreven, mag je jouw filmpjes op verschillende momenten uploaden. Dat hoeft dus niet in één keer. Maar let op: per toestel kun je maar één filmpje insturen!

Het uploaden kan wel even duren want het gaat bij filmpjes van iets minder dan 2 minuten al snel om héél veel Mb’s! Dat kost even tijd en zorg dat je WiFi hebt als je gaat uploaden!

Officiële KNGU-juryleden beoordelen je oefeningen. Deze juryleden beschikken over de TD3, TD4 of TD5 licentie.

We vinden het geweldig dat zij hun bijdrage leveren aan de Cloud Competition, want hier geldt zeker “de Cloud Competition wordt mede mogelijk gemaakt door de juryleden”!

In tegenstelling tot een normale wedstrijd, kan je geen navraag doen over je waardering. We moeten het allemaal met de deskundige beoordeling van de jury doen. Wij van Turnsupporter hebben daar dus alle vertrouwen in.

Op zondag 27 juni 2021 wordt de uitslag bekend gemaakt!

Meedoen aan de Cloud Competition betekent ook dat je Turnsupporter toestemming geeft om jouw filmpjes eventueel te publiceren op onze kanalen (website, online magazine, Facebook, Instagram, Youtube e.d.). Ook geef je ons toestemming om incidenteel (fragmenten van) de filmpjes te gebruiken ter promotie van de Cloud Competition en/of Turnsupporter.

TT-Gymnastics stelt voor elk supplement per toestel een prijzenpakket beschikbaar:

Nr 1:             Turnpakje, turnbroekje en turnschoentjes
Nr 2:             Turnpakje en turnbroekje
Nr.3 :            Turnpakje

Turnsupporter
Leden krijgen korting op inschrijfgeld en niet-leden krijgen 3 maanden toegang tot het online magazine van Turnsupporter.         

Verder krijgt iedere deelnemer de volgende cadeaucheques:

Hester.nl
digitale code voor € 10,- korting op Milano turnpakjes/singlets of op Moreau turnpakjes/singlets

Airtrack Factory
digitale code voor 20% korting op ‘Aqua’ producten

De kortingscodes van Hesters.nl en Airtrack Factory ontvang je binnen een week na je inschrijving. We sturen die naar het e-mailadres waarmee je bent ingeschreven. Check ook altijd je spambox, als je na een week nog niets hebt ontvangen want soms komt deze e-mail daarin terecht.

De Cloud Competition wordt mede mogelijk gemaakt door: