Turnpakje cadeau bij een abonnement op Turnsupporter

Ben je nog geen lid van Turnsupporter? Dan is het nu hét moment om dat te worden! Tijdelijk krijg je gratis een turnpakje uit de TT-Gymnastics collectie t.w.v. € 40,- of zelfs € 42,50 bij het afsluiten van een jaarlidmaatschap! Word snel lid, want de actie is geldig t/m zondag 28 april.

V668
Dit turnpakje v668 is van zwart glad velours met een heel mooi opvallend patroon van rode glitters. Het patroon is een combinatie van sprankelende glitterpailletten met heldere strass steentjes!

V666
Dit fraaie turnpakje is gemaakt in marineblauw glad velours met een een sprankelend patroon van rode/ zilveren glitterpailletten. De glitters zijn ook op de achterkant van het turnpakje te zien!

Normaal kosten deze turnpakjes € 40,- (voor de maten 128, 140, 152 of 164) of € 42,50 (voor de maten S. M of L). Maar tijdens deze actie ontvang je zo’n pakje helemaal gratis!

Hoe werkt het?
Kies het pakje van jouw voorkeur, kies de juiste maat en vul het onderstaande formulier in. Na ontvangst van het formulier incasseren we het bedrag van € 43,- voor jouw abonnement op Turnsupporter via de automatische incasso. Zodra het bedrag op onze rekening staat, sturen we je binnen maximaal 10 werkdagen het gekozen turnpakje toe. Helemaal gratis!

Voor meer turnkleding neem je nog een kijkje op de website van TT-Gymnastics.