Samenwerking De Hazenkamp en Turnsupporter

Met ingang van juli 2019 zijn GTV De Hazenkamp en Nic(h)e Media b.v., de uitgever van Turnsupporter een samenwerking aangegaan. De belangrijkste punten uit de samenwerking zijn dat de club de uitgever gaat voorzien van periodieke content en de uitgever gaat de club helpen bij het vinden en binden van sponsors.

Voorzitter van De Hazenkamp Merijn Berendsen zegt over de samenwerking; “We hebben met het betrekken van SportQube een flinke stap gezet voor de club, maar op het vlak van sponsorfinding en activatie kunnen we nog meer bereiken. Daarin kan Turnsupporter ons helpen. Samen met hen gaan we kijken of we nog meer bedrijven kunnen interesseren voor onze club.”

Charlie Kuypers vertelt namens de uitgever; “Voor Turnsupporter zijn we altijd op zoek naar relevante informatie voor de fans. De Hazenkamp kan die bieden. Verder komt er op termijn weer een uitwerking van Trainen met een Topper met de senioren van de club. Iets dat wordt gewaardeerd door onze lezers. En we gaan de club helpen bij het vinden en binden van sponsors. Vanuit onze media-achtergrond zijn we goed in staat om concepten voor hen te ontwikkelen waardoor ze de investering in de turnsport beter kunnen activeren.”