Q&A met Shadé van Oorschot

Q&A Shadé van Oorschot

Shadé van Oorschot is niet alleen een goede turnster die deel uitmaakt van Oranje, ze is ook vaak het zonnetje in huis en in de turnhal. Hoog tijd om haar eens wat beter te leren kennen in deze Q&A!

Heb je een lievelingsfilm?

Ik heb niet echt een lievelingsfilm, maar ik vind Hachi een heel mooie film. Die is ook wel echt heel zielig. Ik moet er elke keer wel een traantje bij wegpinken. Maar actiefilms en spannende films vind ik ook leuk om te kijken.

Welke vaardigheid die je nu nog niet hebt, zou je graag willen hebben?

Ik zou wel graag willen zingen. Dat lijkt me echt cool, dan zou ik denk ik top40 nummers zingen. Alleen, ik kan echt totaal niet zingen. Dat valt helaas niet met zangles op te poetsen maar ik zing wel onder de douche.

Wat of wie maakt jou aan het lachen?

Sowieso mijn vriendinnen, mijn familie en mijn moeder ook altijd. We hebben allemaal dezelfde soort humor. Maar over het algemeen lach ik sowieso heel veel om dingen en grapjes. Ik ben eigenlijk altijd heel vrolijk.

Wat motiveert jou?

Positieve mensen en mensen die heel goed zijn in turnen. Als ik dat zie, dan wil ik dat ook kunnen. Dat motiveert me en daar wil ik dan naartoe werken.

Wanneer ben jij het meest ontspannen?

Als ik op vakantie ben, in een andere omgeving. En als ik lekker op de bank lig met Netflix. Ik keek samen met mijn moeder The Walking Dead. We zijn nu aan het wachten op seizoen 10 maar het …

Wil je dit artikel verder lezen?

Word dan lid. Leden lezen alle exclusieve turnartikelen met de mooiste turnfoto’s voor maar € 10,50 voor 3 maanden.
Zodra je lid ben zijn alle artikelen direct beschikbaar!

Naast alle turnartikelen profiteer je ook van deze voordelen:
– Je ontvangt de gratis Turnsupporter e-mailnieuwsbrief
– Je hebt de mogelijkheid tot deelname aan exclusieve turntrainingen met topsporters
– Je ontvangen korting op merkartikelen in onze ledenvoordeelshop
– Je ontvangen korting op bestellingen in de foto-webshop
– Je ontvangen korting op tickets voor turnevenementen
– Je ontvangen korting op turnartikelen

WORD NU LID  Ben je al lid? Log dan direct in.