Q&A met Laura de Witt

Q&A met Laura de Witt

Laura de Witt is één van de vele talenten uit de talentenpoel van Klaverblad TON Almelo. Ze timmert hard aan de weg naar de turntop en is dus een turnster om in de gaten te houden. Tijd om haar iets beter te leren kennen!

Hoe ziet de perfecte dag er voor jou uit?

Als ik een perfecte dag voor me zie, dan zou ik ’s ochtends gewoon lekker rustig beginnen. Zoals ontbijt met Netflix of een youtubefilmpje. In de middag wil ik dan wel iets leuks gaan doen zoals lekker lunchen of naar de stad gaan en shoppen ofzo. En dan in de avond gezellig met het gezin eten en daarna vind ik het altijd nog wel leuk om een spelletje te doen.

Wat motiveert jou?

Ik denk dat plezier heel belangrijk is want als je plezier hebt in wat je doet, dan is het ook veel makkelijker om gemotiveerd te blijven. Waar ik echt plezier en dus ook motivatie vandaan haal zijn de mensen om mij heen zoals mijn trainingsmaatjes. Maar ik haal het ook uit het verbeteren en …

Wil je dit artikel verder lezen?

Word dan lid. Leden lezen alle exclusieve turnartikelen met de mooiste turnfoto’s voor maar € 3,50 per maand (€ 42,- per jaar). Of je probeert het voor 3 maanden á € 12,-. Zodra je lid ben zijn alle artikelen direct beschikbaar!

Naast alle turnverhalen en interviews profiteer je ook van deze voordelen:
– Je ontvangt de gratis Turnsupporter e-mailnieuwsbrief
– Je hebt de mogelijkheid tot deelname aan exclusieve turntrainingen met topsporters
– Je ontvangen korting op merkartikelen in onze ledenvoordeelshop
– Je ontvangen korting op bestellingen in de foto-webshop
– Je ontvangen korting op tickets voor turnevenementen
– Je ontvangen korting op turnartikelen

WORD NU LID  Ben je al lid? Log dan direct in.

.