Q&A Luuk Huernink

Luuk Huernink hoort bij de Nederlandse turntop en is onderdeel van het Tokio 2021 instroomteam. Daarmee is hij een van de talenten die we in de toekomst in de gaten moeten houden. Tijd om hem wat beter te leren kennen in deze Q&A!

Wat of wie maakt jou aan het lachen?

Grappige situaties. Laatst stond er bijvoorbeeld een bepaald liedje op in de turnzaal. Daar gingen we allemaal op dansen en pas later kwamen we erachter dat alles was opgenomen.

Wanneer ben jij het meest ontspannen?

Als ik net wakker ben in de ochtend.

Heb je ergens een hekel aan?

Het opruimen van eten dat achterblijft in het gootsteen putje.

Wat is je meest typerende eigenschap?

Ik denk vrolijk. Natuurlijk zijn er altijd momenten dat je minder vrolijk bent maar over het algemeen ben ik altijd wel vrolijk. En ik heb deze vraag voorgelegd aan mijn moeder en zij kwam met dit antwoord haha!

Heb je broers en/of zussen?

Ik heb een zus Maartje, zij is 22 jaar oud. We kunnen het goed met elkaar vinden en met haar is het altijd leuk en gezellig.

Heb je tattoos?

Ik heb een smiley aan de binnenkant van mijn middelvinger. Ik was altijd al geïnteresseerd in een tattoo maar wist nooit wat of waar, wel wist ik dat ik ooit een smiley wilde laten tatoeëren. Deze tattoo heb ik afgelopen zomer, in Chersonissos, laten zetten. Toen was ik 19.

Wat is de laatste droom die je je kunt herinneren?

Mijn dromen zijn vaak zo gek en niet te beschrijven dat ik ze bijna direct vergeet, het zijn wel altijd leuke dromen, ik heb geen nachtmerries

Wat doe je in je vrije tijd?

Meestal gewoon casual, beetje chillen beetje plezier maken, maar niet al te veel meestal.

Heb je huisdieren?

Ik heb een hond. Hij heet Roef.

Ben je ergens bang voor?

Eigenlijk niet.

Wat was je meest memorabele reiservaring?

Ik ben deze zomer op vakantie geweest naar Chersonissos. Dat is tot nu wel mijn meest memorabele reiservaring!

advertentie