Q&A Loran de Munck

Q&A Loran de Munck

Loran de Munck hoort bij de Nederlandse turnelite en brengt zijn trainingsuren voornamelijk door bij zijn club SV Pax Haarlemmermeer. Naast het topturnen volgt hij ook nog eens een pittige studie. Hoog tijd om deze multitasker eens beter te leren kennen!

Heb je een lievelingsfilm?

Ik denk Interstellar. De hele cinematics van die film en hoe het verhaal in elkaar steekt vind ik heel tof. Ik heb hem wel drie of vier keer gekeken.

Welke vaardigheid die je nu nog niet hebt, zou je graag willen hebben?

Mag het ook een superpower zijn? Want dan twijfel ik tussen vliegen of onzichtbaar zijn. Maar dan kies ik toch voor vliegen. Dan kun je gewoon de wereld rondvliegen in een snel tempo en de wereld verkennen. Verder ben ik niet zo gek op rekstok, daar ben ik wel angstig voor dus ik zou misschien graag …

Wil je dit artikel verder lezen?

Word dan lid. Leden lezen alle exclusieve turnartikelen met de mooiste turnfoto’s voor maar € 10,50 voor 3 maanden.
Zodra je lid ben zijn alle artikelen direct beschikbaar!

Naast alle turnartikelen profiteer je ook van deze voordelen:
– Je ontvangt de gratis Turnsupporter e-mailnieuwsbrief
– Je hebt de mogelijkheid tot deelname aan exclusieve turntrainingen met topsporters
– Je ontvangen korting op merkartikelen in onze ledenvoordeelshop
– Je ontvangen korting op bestellingen in de foto-webshop
– Je ontvangen korting op tickets voor turnevenementen
– Je ontvangen korting op turnartikelen

WORD NU LID  Ben je al lid? Log dan direct in.