Lidmaatschap

Lidmaatschap
Beleef turnen optimaal met Turnsupporter. Lees in het online magazine altijd het actuele turnnieuws en achtergronden over de sport en sporters. Bekijk de mooiste turnfoto’s. Neem deel aan exclusieve turnevenementen met topsporters. Ontvang korting op tickets voor turnevenementen. En ontvangt altijd 10% korting op wedstrijdfoto’s in onze foto-webshop. Bovendien ontvang je korting op diverse merkproducten. Dit zijn de voordelen van je lidmaatschap.

  • Lees het actuele turnnieuws waar en wanneer jij dat wilt
  • Toegankelijk op elk device (Mobiel, PC, laptop, tablet)
  • Bekijk de mooiste turnfoto’s
  • Mogelijkheid tot deelname aan exclusieve turntrainingen met topsporters
  • Korting op tickets van turnevenementen
  • 10% korting op je bestellingen in de foto-webshop
  • Geregeld korting op turnartikelen
  • Gratis Turnsupporter e-mailnieuwsbrief
  • Korting op merkartikelen in onze ledenvoordeelshop

Jaarlidmaatschap
Een jaarlidmaatschap ga je aan – de naam zegt het al – voor de periode van een (1) jaar. Na afloop van het eerste lidmaatschapsjaar wordt je lidmaatschap automatisch omgezet naar een lidmaatschap voor onbepaalde tijd. Opzegging van je lidmaatschap kan daarna op elk moment met inachtneming van een opzegtermijn van een (1) maand. Dit is de wettelijk toegestane opzegtermijn. De kosten voor de periode van een jaar bedragen € 42,-. Dit bedrag wordt automatisch geïncasseerd.

Proeflidmaatschap
Een proeflidmaatschap ad € 12,- heeft een looptijd van drie maanden.  Je ontvangt in die maanden alle online-uitgaven van het magazine én je kunt profiteren van de andere voordelen. Een proeflidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. Turnsupporter zal je na afloop van het proeflidmaatschap een aanbod doen om dit om te zetten naar een jaarlidmaatschap. De kosten van het proeflidmaatschap worden ook automatisch geïncasseerd.

Lidmaatschap cadeau geven?
Ook dat kan. Je maakt in het webformulier de keuze ‘cadeau-lidmaatschap’ en je vult niet alleen je eigen gegevens in, maar ook die van de ontvanger van het lidmaatschap op Turnsupporter.
Dit betreft een jaarlidmaatschap ad € 42,- dat door de schenker van het cadeau in het eerste jaar wordt betaald. Het lidmaatschap loopt automatisch af aan het einde van de eerste jaar. De kosten van het lidmaatschap worden via een eenmalige incasso door ons geïncasseerd.
Turnsupporter zal tegen het einde van de eerste jaar eerst de schenker benaderen of hij/zij het cadeaulidmaatschap wil verlengen, of omzetten naar een lidmaatschap voor onbepaalde tijd en of het lidmaatschap wederom door hem/haar worden betaald.
Indien de schenker het lidmaatschap niet wil voortzetten, benadert Turnsupporter de ontvanger van het cadeaulidmaatschap met een vrijblijvend aanbod tot omzetting naar een jaarlidmaatschap op eigen naam.

Lid in het buitenland?
Dit kan natuurlijk ook. Want ook dan heb je toegang tot de exclusieve content van het online magazine en profiteer je ook van de andere voordelen. Maar realiseer je dat deelname aan evenementen dan wat lastiger is.