Lidmaatschap

Lidmaatschap
Beleef turnen optimaal met Turnsupporter. Neem deel aan exclusieve turnevenementen met topsporters. Ontvang korting op tickets voor turnevenementen. Lees het laatste turnnieuws en achtergronden over de sport en sporters. Bekijk de mooiste turnfoto’s. En ontvangt altijd 10% korting op wedstrijdfoto’s in onze foto-webshop. Bovendien ontvang je korting op diverse merkproducten. Dit zijn de voordelen van je lidmaatschap.

  • Mogelijkheid tot deelname aan exclusieve turntrainingen met topsporters
  • Korting op je ticket van turnevenementen
  • 10% korting op je bestellingen in de foto-webshop
  • Geregeld korting op turnartikelen
  • Lees het laatste turnnieuws
  • Bekijk de mooiste turnfoto’s
  • Gratis Turnsupporter e-mailnieuwsbrief
  • Korting op merkartikelen in onze ledenvoordeelshop

Jaarlidmaatschap
Een jaarlidmaatschap ga je, de naam zegt het al – aan voor een jaar. Na afloop van het eerste lidmaatschapsjaar word je lidmaatschap omgezet naar een lidmaatschap voor onbepaalde tijd. Opzegging van je lidmaatschap kan dan op elk moment met inachtneming van een opzegtermijn van drie (3) maanden. Dit is de wettelijk toegestane opzegtermijn.

Proeflidmaatschap
Een proeflidmaatschap ad € 16,50 heeft een looptijd van drie opeenvolgende uitgaven van het magazine. Een proeflidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. Turnsupporter zal u na afloop van het proeflidmaatschap een aanbod doen om dit om te zetten naar een jaarlidmaatschap.

Lidmaatschap cadeau geven?
Ook dat kan. Je maakt in het webformulier de keuze ‘cadeau-lidmaatschap’ en je vult niet alleen je eigen gegevens in, maar ook die van de ontvanger van het lidmaatschap op Turnsupporter.
Dit betreft een jaarlidmaatschap ad € 43,00 dat door de schenker van het cadeau in het eerste jaar wordt betaald. Het lidmaatschap loopt automatisch af aan het einde van de eerste jaar. De kosten van het lidmaatschap worden via een eenmalige incasso door ons geïncasseerd.
Turnsupporter zal tegen het einde van de eerste jaar eerst de schenker benaderen of hij/zij het cadeaulidmaatschap wil verlengen, of omzetten naar een lidmaatscahp voor onbepaalde tijd en of het lidmaatschap wederom door hem/haar worden betaald.
Indien de schenker het lidmaatschap niet wil voortzetten, benadert Turnsupporter de ontvanger van het cadeaulidmaatschap met een vrijblijvend aanbod tot omzetting naar een jaarlidmaatschap op eigen naam.

Lid in het buitenland?
Dit kan. Maar realiseer je dat deelname aan evenementen dan wat lastiger is. Het magazine kunnen we natuurlijk wel in de brievenbus bezorgen, maar de portkosten liggen een stuk hoger dan in Nederland. In verband met de hoge verzendkosten zijn we genoodzaakt om extra kosten voor administratie en verzending door te berekenen.
Voor een lidmaatschap in het buitenland en de prijs hiervan moet u per e-mail contact op te nemen met de Klantenservice Turnsupporter.

Jaarlidmaatschap