Lidmaatschap

Lidmaatschap
Beleef turnen optimaal met Turnsupporter. Lees in het online magazine altijd het actuele turnnieuws en achtergronden over de sport en sporters. Bekijk de mooiste turnfoto’s. Neem deel aan exclusieve turnevenementen met topsporters. Ontvang korting op tickets voor turnevenementen. En ontvangt altijd 10% korting op wedstrijdfoto’s in onze foto-webshop. Bovendien ontvang je korting op diverse merkproducten. Dit zijn de voordelen van je lidmaatschap.

  • Lees het actuele turnnieuws waar en wanneer jij dat wilt
  • Toegankelijk op elk device (Mobiel, PC, laptop, tablet)
  • Bekijk de mooiste turnfoto’s
  • Mogelijkheid tot deelname aan exclusieve turntrainingen met topsporters
  • Korting op tickets van turnevenementen
  • 10% korting op je bestellingen in de foto-webshop
  • Geregeld korting op turnartikelen
  • Gratis Turnsupporter e-mailnieuwsbrief
  • Korting op merkartikelen in onze ledenvoordeelshop

Lidmaatschap per 3 maanden

Het lidmaatschap van Turnsupporter ga je aan voor de periode van drie (3) maanden. Zonder opzegging wordt na afloop van deze eerste periode je lidmaatschap automatisch stilzwijgend verlengd met 3 maanden. Opzegging van je lidmaatschap kan daarna op elk moment met inachtneming van een opzegtermijn van een (1) maand. Dit is de wettelijk toegestane opzegtermijn. De kosten voor de periode van drie maanden bedragen € 10,50. Dit bedrag wordt telkens automatisch vooraf geïncasseerd.

Lidmaatschap cadeau geven?
Ook dat kan. Je maakt in het webformulier de keuze ‘cadeau-lidmaatschap’ en je vult niet alleen je eigen gegevens in, maar ook die van de ontvanger van het lidmaatschap op Turnsupporter.
Dit betreft een lidmaatschap voor drie maanden ad € 10,50 dat door de schenker van het cadeau wordt betaald. Het lidmaatschap loopt af aan het einde van de eerste periode van drie maanden. Zonder opzegging vindt er telkens verlenging plaats met drie maanden. De kosten van het cadeau-lidmaatschap worden steeds via een doorlopende automatische incasso door ons geïncasseerd.

Indien de schenker het lidmaatschap niet wil voortzetten, geldt er een opzegtermijn van één (1) maand.

Lid in het buitenland?
Dit kan natuurlijk ook. Want ook dan heb je toegang tot de exclusieve content van het online magazine en profiteer je ook van de andere voordelen. Maar realiseer je dat deelname aan evenementen dan wat lastiger is.