Klaverblad TON Almelo nieuwe naam in turnwereld

De topsportclub uit Almelo heeft er lang naar gezocht, maar gisteren presenteerde de club dan toch een nieuwe hoofdsponsor; Klaverblad Verzekeringen.

De komst van de nieuwe voorzitter Han Kuipers heeft zeker bijgedragen aan het versterken van het commerciële netwerk rondom TON. Dat in combinatie met de resultaten die TON Almelo op de Nederlandse Kampioenschappen behaalde geeft een aantal bedrijven nu dat duwtje dat nodig was.
Gisteren  presenteerde de club met trots de nieuwe hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen uit Zoetermeer. Klaverblad Verzekeringen zal de komende 4 jaar de hoofdsponsor zijn en daarmee wordt de naam van TON Almelo vanaf heden Klaverblad TON Almelo.

Naast Klaverblad Verzekeringen heeft de club uit Almelo nog een groot aantal partners die nauw betrokken zijn bij het topsport turnen. Vorig jaar is met VolkerWessels een meerjarige overeenkomst aangegaan en is onlangs overeengekomen dat Urenco, gevestigd te Almelo, zich vanaf heden tot de clubsponsoren mag rekenen.

Naast deze nieuwe sponsoren is Klaverblad TON Almelo ook bijzonder blij dat de gemeente Almelo, het Sportbedrijf Almelo en het Haaksbergse bedrijf Bosan (al sinds de oprichting van Topturnen Oost Nederland verbonden aan de club) en vele andere bedrijven hun steun ook de komende jaren zullen voortzetten.

Dit alles zorgt er voor dat Topturnen Oost Nederland een belangrijke stap kan zetten richting een volwaardig opleidingscentrum. Hierdoor zijn de turnsters van Klaverblad TON Almelo, waaronder turnsters in de Oranje selecties van de KNGU, ook de komende jaren verzekerd van een turnopleiding op topsportniveau.