Kas van Weelden per direct gestopt met turnen

Een citaat van Kas zelf:  Per direct gestopt met turnen, noem me een lozer of een opgever het maakt mij niet uit.
Het laatste jaar was ik niet meer bezig om het turnen te verbeteren maar om mezelf (fysiek)staande te houden. Ik wil die grens niet meer over. Lastige combi studie, enkels, financieel weinig, minder motivatie. Ik kies nu voor mezelf en hoef eindelijk geen nee meer te zeggen op andere dingen!
Ik word over een maand geopereerd aan mijn rechter enkel om volgend jaar fris iets anders te gaan doen met ‘verse’voeten. Toch hou ik de deur op een kier, wilt de motivatie terug komen aankomend half jaar en mijn voeten volledig herstellen, zien we het dan wel weer. Voor nu is het goed zo. Eerst de operatie en mijn studie afmaken.
Ik heb nu het gevoel dat ik toe ben aan iets anders, iets in het buitenland trekt me wel.