In 2013 weer een Ahoy Cup Turnen Dames!

Na het succes van vorig jaar wil de Landelijke Technische Commissie Turnen Dames een deel van de beste turnsters in de 1e en 2e divisie ook van het gezamenlijke NK in Ahoy (15 en 16 juni) laten genieten. Zeker gezien het niveau dat de laatste jaren bij de senioren 1e en 2e divisie en de junioren 1e divisie getoond wordt, mogen zij op het NK niet ontbreken.

Dit jaar organiseert de LTCTD op zaterdag 15 juni een Ahoy cup voor niveau 2. Deze meerkamp wordt geturnd in Hal 1 van Ahoy in de daarvoor speciaal ingerichte wedstrijdhal. De beste 8 turnsters per toestel van zaterdag mogen aantreden in de toestelfinales die gehouden worden gelijk met de toestelfinales voor de eredivisie in het sportpaleis van Ahoy!

Vanwege het succes van de Ahoy Cup niveau 2 organiseert de LTCTD op zondag 16 juni in Hal 1 een Ahoy cup organiseren voor niveau 4. Hier krijgen de beste turnsters in de 1e, 2e en 3e divisie ook de mogelijkheid om zich in Ahoy te presenteren.

Wie mogen deelnemen? De turnsters plaatsen zich via het bondskampioenschap voor de Ahoy cup.

Aan de Ahoy cup niveau 2 mogen deelnemen:

  • 12 beste turnsters senior niveau 2 van het bondskampioenschap 1e divisie;
  • 10 beste turnsters senior niveau 3 van het bondskampioenschap 2e divisie;
  • 10 beste turnsters junior niveau 3 van het bondskampioenschap 1e divisie.

Aan de Ahoy cup niveau 4 mogen deelnemen:

  • 12 beste senior turnsters niveau 4 van het bondskampioenschap 3e divisie;
  • 10 beste junior turnsters niveau 4 van het bondskampioenschap 2e divisie;
  • 10 beste jeugd turnsters niveau 4 van het bondskampioenschap 1e divisie.

Kaarten voor het NK kunnen besteld worden via www.fantasticgymnastics.nl Wil je als abonnee van Turnsupporter GRATIS naar Ahoy? Kijk dan op deze link http://www.turnsupporter.nl/maak-iemand-abonnee-en-ga-samen-gratis-naar-fantastic-gymnastics-in-ahoy/