Frank Louter nieuwe topcoach bij BosanTON

Frank LouterBosanTON liet zojuist via een persbericht weten dat Frank Louter per 11 augustus de nieuwe Topcoach Turnen Dames bij de Almelose club wordt. Verder vermelden ze; ‘Naast het sporttechnisch en organisatorisch uitbouwen van de eigen topsportopleiding heeft de regionale verankering van BosanTON Almelo hoge prioriteit.’ De club verwacht dat op korte termijn ook de openstaande vacature voor een Talentcoach ingevuld wordt waarmee het trainersteam compleet is. BosanTON Almelo biedt dan weer een volwaardige topsportopleiding aan. Het bestuur vermeldt dat dit alles gebeurt in een Veilig Sportklimaat en dat ze hier invulling aan geeft onder meer aan de hand van het ‘tienpuntenplan naar een sportief en veilig sportklimaat’ van de KNGU.
De komst van Frank Louter staat volgens de club los van het vertrek van Kelly Koets bij de club. Koets liet onlangs op zijn website weten dat hij als freelance trainer beschikbaar was. Kelly Koets geniet op dit moment van zijn vakantie.
Het bestuur van Pro Patria laat middels een persberciht weten dat ze verrast zijn door het vertrek van Frank Louter. Lees het persbericht op de site van BosanTON en het persbericht van Pro Patria