Flik-Flak en Tabitta samen in regionaal talentencentrum RTC Zuid

Het komende seizoen gaan GV Tabitta Boxtel & Flik-Flak Den Bosch de krachten bundelen om samen een nieuw regionaal talentencentrum op te zetten: “RTC Zuid”. Dit doen zij met steun van de KNGU en CTO Zuid. Tabitta turnsters met ambitie en mogelijkheden voor topsport zullen samen met Tabitta coaches Pien Vorstenbosch, Noortje Vorstenbosch, Dorina Afari en Ingrid de Cort in Den Bosch gaan trainen.
Bij Tabitta zal de huidige A en B selectie samengaan onder leiding van Michelle Langstraat, Marten Schepens en Esther Jansen.
Noortje Vorstenbosch en Ingrid de Cort zullen beide ook eenmaal per week in de Boxtelse accommodatie training blijven geven om de Tabitta selectie te ondersteunen. Daarnaast zal er een blijvende samenwerking ontstaan tussen Tabitta en het nieuwe RTC. De Tabitta-turnsters in de hoogste niveaus mogen 1x per week trainen in Den Bosch, onder leiding van Ingrid de Cort. Tevens zullen door deze nauwe samenwerking turnsters ook gemakkelijker van Boxtel naar het RTC kunnen stromen en ook andersom.