Eerste punten voor de ranglijst verdeeld

Alle senior turnsters en turners die uitkomen in de 1e en 2e divisie beginnen weer met een schone lei. Vanaf de eerste kwalificatiewedstrijd in Reuver zijn er weer punten te verdienen voor de ranglijst. Deze ranglijst wordt in 2019 wederom gesponsord door Hesters.nl aan het eind van het seizoen stelt de leverancier van turnkleding weer prijzen ter beschikking voor de nummers 1,2 en 3.

In Reuver turnden de dames in de eerste divisie vier wedstrijden. Omdat in deze divisie twee kwalificatiewedstrijd zijn, wordt het gangbare aantal punten in deze divisie voor de kwalificatiewedstrijden gedeeld door twee.

Goede zaken

De winst in deze wedstrijden ging naar Nadieh van Pol (Turnz), Lynn Dijkshoorn (Devona Wateringen), Raisha Rosario (De Hazenkamp) en Manouk Haast (Dynamo Roosendaal).

De tweede plaatsen waren voor Lynn Jens (De Hazenkamp), Marit van Rabenswaaij (Turnclub P.I.T.) , Hortense Verhoeven (De Hazenkamp) en Nienke Langenhuizen (Tabitta).

En de nummers drie waren Lauren Olsman (Achilles Wil), Paulien Bos (TurnTotaal Langendijk),  Femke van Brunschot (Breda Gym) en Chantal Peper (S.V. Pax). Deze dames deden als goede zaken in deze eerste wedstrijden.