VRAGEN(V)UUR MET … TISHA VOLLEMAN

 

 

Tisha Volleman is een vaste factor van het Orange Elegance team.
De 18-jarige turnster is nét klaar met haar middelbare school.
Hoog tijd voor een persoonlijke Q&A dus!

 

 • Wat of wie maakt jou aan het lachen?
  Ik denk mijn broer. We hebben een hele goede band en hij zorgt ervoor dat ik lach als ik niet wil lachen. Soms is dat wel irritant. Juist als ik boos ben dan zegt ‘ie iets grappigs zodat ik niet boos kan zijn.
 • Wat motiveert jou?
  Wat me vooral motiveert is het hebben van een doel. Het maakt eigenlijk niet uit voor wat. Als je weet waar je het voor doet dan motiveert je dat elke keer en elke dag om daarvoor te werken.
 • Wanneer ben jij het meest ontspannen?
  Als ik lekker bij mijn familie ben en niks moet doen. Dan ben ik het meeste ontspannen.
 • Als je kon tijdreizen, wat zou je dan willen zien? Verleden of toekomst?|
  Ik denk de toekomst omdat je dan weet wat je te wachten staat en aan het verleden kan je toch niks meer doen. Ik zou wel naar mijn eigen toekomst reizen. Daar ben ik het meest nieuwsgierig naar, wat me nog te wachten staat en om te weten welke keuzes je misschien moet maken.
 • Heb je ergens een hekel aan?
  Als mensen niet eerlijk zijn. Dat vind ik altijd het minst leuke. Ik zou het liefst willen dat iedereen oprecht is en gewoon zegt wat er is.
 • Wat is je meest typerende eigenschap?
  Mijn doorzettingsvermogen. En vooral een eigen wil hebben. Als ik iets wil dan ga ik er ook echt voor.
 • Wat doe je in je vrije tijd?
  Meestal als ik vrij ben dan doe ik niet zo heel veel omdat dat dan een moment is ik even lekker kan rusten. Maar het leukste vind ik om met mijn familie iets te ondernemen of nieuwe sporten uit te proberen zoals skiën of surfen. Gewoon iets doen wat iets nieuws is en iets sportiefs. Maar ik heb er niet snel tijd voor. Ik ben niet het persoon dat uren op Netflix series kijkt.
 • Hoe zie je jezelf over 5 jaar?
  Misschien ben ik dan nog wel aan het turnen. Dat is nu nog lastig te zeggen, ik kijk gewoon elk jaar of ik het nog leuk vind. Al denk ik dat er wel een kans is dat ik nog turn. En misschien ben ik dan met een leuke studie bezig.
 • Als je niet turnde, welk beroep zou je dan willen uitvoeren?
  Ik heb nog geen flauw idee qua studies. Ik ben net klaar met school en ik weet helemaal niet wat ik leuk vind buiten turnen dus dat moet ik echt nog gaan uitzoeken. Het is ook niet zo dat weleens iemand zegt “jij zou een goede dit of dat zijn”. Ik ga volgend jaar rustig nadenken over wat ik leuk vind.
 • Noem één ding dat mensen waarschijnlijk nog niet wisten van jou?
  Ehm… tja, wat weten mensen nog niet? Dat ik wel iemand ben die heel veel durft en niet snel bang is voor dingen. Ook in de zaal ben ik wel de eerste die iets durft uit te proberen. Of buiten de turnzaal, als iemand zou zeggen “ga bungejumpen” dan ga ik bungejumpen. Ik wil ook heel graag een keer parachutespringen, dat staat echt op mijn lijstje. Daarnaast zou ik een keer graag willen paragliden en zo’n huskytocht maken in Noorwegen. Dat lijkt me heel vet. Ik zeg wel “ja” tegen alle avontuurlijke activiteiten.