Elles van Cassant – #DTV

Wat is dat nou weer; #DTV?

Nou, wie het strategische plan van de KNGU heeft gelezen komt deze term tegen. En die staat voor “Durf Te Vragen”. Elke vraag vanuit de leden en verenigingen is welkom en wordt ook beantwoord!

Want de KNGU realiseert zich dat de bond er is voor de leden en niet andersom. En na alle kritiek die de KNGU heeft moeten incasseren in het afgelopen jaar, wordt er nu intern keihard gewerkt om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan die nieuwe uitgangspunten. Maar dat lukt niet in één keer én daarbij is hulp van buitenaf bij nodig: van de individuele KNGU-leden zelf, van de verenigingen en van derde partijen.

Ik juich deze ontwikkelingen van harte toe. Ik draag de turnsport, de sporters en de fans namelijk een warm hart toe. Laten we nu samen bouwen aan een ‘nieuwe’ KNGU. Want we moeten met zijn allen trots zijn op de turnsport en dit veel nadrukkelijker naar de buitenwereld uitdragen. Daarom nu aan de slag via #DTV!

Heb je een vraag, die kun je dan mailen naar elles-van-cassant@turnsupporter.nl. Ik zorg dat ze zeker op de juiste plek bij de KNGU terecht komen. Rechtstreeks twitteren via #DTN kan natuurlijk ook. Of allebei!

Groetjes,
Elles