Hoe zoek jij de ideale therapeut?

De meeste mensen komen bij een therapeut terecht om drie redenen: De eerste is omdat diegene lekker dichtbij zit, de tweede reden is omdat het vergoed wordt en de derde reden kan zijn dat een bekende verteld heeft dat hij of zij goed geholpen is door een bepaalde therapeut.

Maar wat nou als jij last hebt van je voet of knie en die ander is geholpen aan zijn schouder? Zit je dan wel bij de juiste specialist? Helaas hoor ik nog vaak van turners die bij een andere podotherapeut zijn geweest dat er geen verdere oplossing mogelijk is voor in de turnhal. Er zit dus niks anders op dan rust nemen. Maar zeg nou zelf; welke turner kan er nou een hele week stil zitten?

Via deze weg ben ik ook dé therapeut geworden die ik nu ben. Wanneer ik alleen maar naar de adviezen uit het reguliere circuit had geluisterd over mijn eigen gezondheid was ik niet terecht gekomen bij alle andere therapeuten en specialisten. Dan had ik nu geen kennis gehad over energetisch behandelen en ons zelfherstellend vermogen waarover wij beschikken. Omdat de combinatie van deze behandelmethodes voor een optimaal en snel herstel zorgt, wilde ik dit zelf ook kunnen toepassen op mijn cliënten en heb zodoende mijn diploma’s hiervoor behaald.

Dus heb je een klacht zoek dan allereerst uit of er een specialist is op het gebied van de plek waar je pijn hebt. Mogelijk in combinatie met je tak van sport of werk. Werkt dat ook niet? ‘’Ja, shoppen in de gezondheidszorg werkt wel!’’

David Müskens
-ex-turner/trainer
-(turn)podotherapeut
-Emmett-therapeut
-Touch of Matrixtherapeut

www.turnpodotherapie.com
06-50456067