Cloud Competition

Leuk dat je mee wilt doen aan de Cloud Competition.

Zo heb je toch nog een echt trainingsdoel. Want officiële KNGU-juryleden beoordelen jouw filmpje(s). Je weet daarna dus hoe je ervoor staat. En stel dat verderop in 2021 alsnog de wedstrijden op gang komen, dan ben je goed voorbereid.

Je kunt meteen starten met de inschrijving (onderaan deze pagina), maar het is verstandig om eerst nog even de  onderstaande belangrijke punten te lezen. 

Belangrijke punten bij het inschrijven

1. Kies dadelijk onder aan deze pagina allereerst  voor de button “Ik ben al lid van Turnsupporter” of voor de button “Ik ben nog geen lid van Turnsupporter”.
Maak hierbij de juiste keuze want als na controle blijkt dat je verkeerd hebt ingeschreven, word je uit de deelnemerslijst geschrapt.

2. Supplement keuze
Kies het supplement waarin je normaal gesproken in dit seizoen zou uitkomen. Je kunt inschrijven in de supplementen A, B, C en D inschrijven.

3. Toestelkeuze
Geef hier aan voor welke toestellen je inschrijft. Je kunt maar één keer inschrijven en je moet meteen aangeven of je voor 1, 2, 3 of 4 toestellen inschrijft. Maar let op, je hoeft straks niet alle filmpjes van deze oefeningen in één keer in te sturen. Die timing bepaal je zelf. En je kunt insturen t/m 11 juni 2021.

4. E-mailadres
Leden:
Ben je al lid van Turnsupporter zorg dan dat je inschrijft met het e-mailadres waarmee je bij de Turnsupporter-ledenadministratie bent ingeschreven. In combinatie met je wachtwoord heb je toegang tot het online magazine én kun je straks je filmpjes uploaden.

Niet-leden:
Ben je nog geen lid, dan wordt er gevraagd om jouw e-mailadres in te vullen én direct daarna ook een eigen wachtwoord in te voeren. Met deze combinatie ben je dan voor 3 maanden lid van Turnsupporter. Je kunt dan op www.magazine.turnsupporter.nl inloggen om het online magazine te lezen en te bekijken. En je kunt dan straks je filmpjes uploaden, want ook daar heb je de combinatie e-mailadres en wachtwoord voor nodig.

5. Betaling
Op basis van je inschrijving wordt het bedrag vastgesteld. Dit bedrag kun je alleen per iDeal betalen. Dit is onderdeel van het inschrijven. Pas nadat je betaling is ontvangen, is je inschrijving definitief. Restitutie van (delen van het) inschrijfgeld is niet mogelijk.

6. Bevestiging van inschrijving
Als je inschrijving en betaling helemaal zijn afgerond, ontvang je op het opgegeven e-mailadres ter bevestiging nog een e-mail. Hierin staan onder meer je supplementkeuze en de gekozen toestel(len).

Hier kun je inschrijven: kies de juiste button.
De Cloud Competition wordt mede mogelijk gemaakt door: